Eiland 8 projectbureau

Terug naar overzicht

Stranded.FM

Bijgewerkt: 4 maart 2015

Muziek & studio Cultureel & maatschappelijk

Locatie Werkt in Eiland 8

Eiland8 is een wijk waarin veel creatieve mensen wonen die affiniteit met muziek, kunst en verhalen hebben.
Een van de meest geschikte manieren om deze talenten en interesses bij elkaar te brengen, is om deze mensen uit te nodigen in de studio van Stranded FM:
het nieuwe internet radiostation dat gelegen is boven het Eilandhart.

Stranded FM is in handen van een enthousiaste groep vrijwilligers die radio in het leven wilden roepen waar zij zelf ook naar zouden luisteren.
Met een nieuw geluid waarin zowel hedendaagse als oude muziek eer wordt aangedaan en een nadruk wordt gelegd op diverse en onderbelichte genres, is de aard van de radiozender onderzoekend, experimenteel en onconventioneel. Er zullen vier soorten programma's live uitgezonden worden via www.stranded.fm, verdeeld over verschillende dagdelen. De verwachte programma's gaan over muziek, kunst/theater, docu/journalistiek en een aantal interessante en verrassende programma’s die niet te categoriseren zijn.

De studio is een ontmoetingsplek, waar kwalitatieve apparatuur voor handen is en er constant nieuwe programmamakers uit eiland 8 en de stad Utrecht worden gezocht om Stranded met hun creatieve inbreng te laten groeien.
Bereid je voor op radio waar je nog nooit van gehoord hebt!

Beheerd door     Stefan Starke

Inloggen met Facebook

Log in om je gegevens bij te werken als ondernemer,
en nieuws- en agendatips in te dienen bij het projectbureau.